Rólunk

A Visoft Kft. a magyar bridzs támogatójaként négy éve szponzorálja és szervezi az IBBF-et, Magyarország legnagyobb bridzsversenyét. Idén kísérletet teszünk arra, hogy az IBBF versenysorozat mellé egy új "testvérversenyt" illesszünk a naptárba. Az új verseny célja, hogy megszólítsa az amatőr játékosokat egyrészt azáltal, hogy ingyenes versenyt szervez számukra, másrészt azzal, hogy a főversenyen a legjobb amatőr párosnak különdíjat biztosítunk.
Az IBBF sok évtizedes múltra tekint vissza. Fénykorában, a vasfüggöny időszakának vége felé, többszáz hazai és külföldi pár versenyzett exkluzív díjakért (például egy párizsi tornán való részvétel finanszírozása). Noha az akkori versenyek méreteit már valószínűleg soha nem fogjuk elérni, az IBBF-re évről évre érkeznek külföldről vendégek, akik minden alkalommal magas színvonalon szervezett versenyen, erős mezőnyben mérhetik össze tudásukat a legjobb magyar bridzsezőkkel. Az IBBF jellegzetessége, hogy minden évben sok különdíjjal örvendezteti meg a résztvevőket.
A Visoft Kupa az IBBF versenysorozat legfiatalabb "gyermeke". Célja, hogy tovább népszerűsítse a versenybridzset az amatőr bridzsezők között, és bevonja őket a bridzstársadalom vérkeringésébe. Reméljük, hogy sikerül hagyományt teremteni ezzel az első versennyel, amelyen egyedülálló módon egy meghívásos párosverseny is helyet kap. Ennek a különleges versenynek az lesz a célja, hogy a Visoft Kft által fejlesztett új eszköznek, a tableten játszható bridzsnek teret adjon, és biztosítsa egyrészt a technikai tesztre, másrészt a játékosok visszajelzésére a lehetőséget. A fejlesztéshez teljesen új technikájú vugraph kialakítása is párosult, így azok, akik nem vesznek részt a versenyen, a helyszínen és az interneten is figyelemmel kísérhetik ezt a kísérleti versenyt.

Az 1. Visoft kupa támogatója a Marjai család